Om mig

Soren

Jeg hedder Søren, jeg så dagens lys første gang i 1980, og jeg har holdt af lyset lige siden. Min interesse for fotografering startede tilbage i 2000, da jeg fik en læreplads i en fotobutik.

Jeg startede med analogt udstyr, og igennem længere tid gjorde jeg meget i lysbilleder. Men min naturlige interesse for teknik og computere gjorde at jeg ret hurtigt sprang på digital bølgen. Og da jeg opdagede Photoshop vidste jeg, at foto var den perfekte hobby for mig.

Jeg fotograferer en blanding af model/portrætter, landskab og lidt makrobilleder. Ofte med fokus på fototeknik, men fototeknik handler for mig også om udtryk og posering af modeller lige så meget som eksponering og komposition.

Jeg skriver også løbende på min fotoblog omkring forskellige tips og tricks vedr. fototeknik. Hvis du har spørgsmål eller forslag til emner dertil, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

Jeg er også glad og stolt af at kunne sige, at jeg har vundet danmarksmesterskabet i foto/Den Nationale 2012.

Jeg har været medlem af den lokale fotoklub, Filmrullen, siden 2003, og jeg nyder meget den sociale stemning i klubben, det er et rigtig godt sted at blive bedre til både at fotografere og se på billeder.

Jeg deltager også en del på siden 500px – det er en fantastisk fotodelingsside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s